presaВ тази статия искам да ви представя най-забележителните известни красавици решили да изправят иначе къдравата си или чуплива коса. Неминуемо новия им имидж им донася множество интервюта и палави погледи. Ако все още се колебаете дали да изправите косата си с преса за коса то сега е най-подходящия момент за нов имидж. С имената, които ще изброя ще ви съобщя едни от най-известните дами на планетата, които са минали по бъдещите ви стъпки.

Първа е Анджелина Джоли. Много от вас си спомнят чупливата й коса. По мое мнение тя е най-красива като брюнетка. Просто чарът и е огромен. В последните месеци виждаме съпругата на Брат Пит с права коса. Добър избор.

Другата дама с права коса е блондинката Парис Хилтън. Тя е известна с искрящо руса и права коса. Като чели тя превърна в свой патент този вид прическа. Много сполучливо между другото.

Друг емблематичен пример за красива права коса е българката сензация в Холивуд Нина Добрев. За нея можем да кажем, че със сигурност не е използвала ретро преса, защото правата й коса е дар от боговете. Същинска българска прелест. Личи си от километри невероятния чар и сексапил.

Advertisements